Joensuun Metsänkävijät

Maanantai 26.04.2010

Toukotyöt 2010 13-16.5.2010, jälkikirjoitus ja kiitokset

Aihe: Lippukunta tiedottaa — Masi @ 19:03

Perinteiset Toukotyöt Farmilla. Touhussa oli mukana kiitettävä määrä ahkeria talkoolaisia, joille suuret kiitokset ja ALIVIIVOOT.
Mukana Jaska S, Pake, Juute, Olli, Vesku, Jaltsu, Puli, Lööri, Tupsu, Jamppa, Tuukka, Joel, Jukka, Pekka, Sergei, Harri, Jussi, Vellu ja Masi. Jos sinulla on kuvia talkoista, laita Masin sähköpostiin >masiturunen@gmail.com<
Varastoliiteri sai aivan uuden ilmeen ja sieltä jopa löytyykin tavarat entisen sekasotkun sijaan, pidetään varasto järestyksessä vastedeskin! Aggregaatin pohja on valettu ja pohjan kovettua tehdään seinät. Farmi sai myös uuden sisääntuloterassin, jonka nikkarointi jatkuu kesän myötä, kiitos Laakkosen Yrjön tavaralahjoituksen. Siistimistyötä tehtiin myös paljon, mutta paljon jäi vielä tekemättä.
JOS SINULLA ON AIKAA JA REIPASTA PARTIOHENKEÄ, TERVETULOA NIKKAROIMAAN.
ILMOITA TULOSTASI VELLULLE 040 5350601 TAI MASILLE 0400 277526.

Starikkakokous valitsi uudet hallituksen jäsenet vuosille 2011-2012. Valituiksi tulivat Harri ´Mursu´Muranen, Veli-Pekka ´Vellu´ Peltonen ja uutena Matti ´Masi´ Turunen, varalla Ari ´Puli´ Santala. Lippukunnan edustajina toimivat Juhani Ikonen, Jussi ´Pikku-Lassi´Laine ja uutena Jukka ´Juute´Tuominen, varalla Lauri `Lööri´Santala.
Vanha hallitus jatkaa vuoden 2010 loppuun. Jaakko ´Jaska´Salonoja jatkaa tämänkin jälkeen kunniapuheenjohtajana.
Kiitämme Hannu ´Hanski´Partasta, Jaskaa ja Pasi ´Mysiini´Hyttistä ansiokkaasta panoksesta hallituksessa, punnerrus kestää vielä vuoden loppuun.
Toiminta jatkuu edelleenkin niin hallituksen, asiamiehen ja muiden Starikoiden osalta vanhaan malliin eli kenellekään ei makseta palkkioita. Mahdolliset kulukorvaukset harkitaan tapauskohtaisesti.

Talkoot huipentuivat sodassa kaatuneitten mänkijöiden muistopäivätapahtumaan 16. 5. Mukana oli parikymmentä ystävää muisteloiden ja kalasopan parissa.

Vellu ja Masi

img_2522-1.JPG
Aggregaatin asennusta.

img_2523-1.JPG

Toteutettu WordPress-ohjelmiston voimalla