Joensuun Metsänkävijät

Tiistai 07.06.2011

Tervetuloa partiolippukunta Joensuun Metsänkävijäin ja Joensuun Metsänkävijäin Partiosäätiön, JoMePartiosäätiön yhteiselle kotisivustolle

Aihe: Lippukunta tiedottaa — SergeiT @ 15:26

pieni-lippu.jpgSivustolta löydät ajankohtaisten tiedotteiden lisäksi paljon historiatietoja lippukunnan yli 80-vuotiselta taipaleelta, toiminnasta 30-luvulta alkaen, Farmin synnystä ja lopulta myöskin JoMePartiosäätiön perustamisesta.

Klikkaamalla oikeassa reunassa olevia sivujen otsikoita saat tarkempia tietoja lippukunnasta,säätiöstä tai vaikkapa Farmista.

Aiheet-otsikon alapuolella on lippukunnan ja säätiön mahdollisia tiedotteita. Siellä on myös runsaasti kuvakertomuksia ja historiatarinoita, joita katsellessasi saatat törmätä tekstiin “lue lisää”, jota klikkaamalla kyseinen tarina tai kuvakertomus jatkuu.

Sivuston ylläpitäjät toivovat myös kävijöiden kommentteja. Historiatarinoissa varsinkin voi olla muistivirheitä, jotka olisi syytä korjata. Jokaisen jutun lopussa on kommenttimahdollisuus. Ja voihan palautusta antaa muistakin syistä kuin virheiden oikaisusta!

Toteutettu WordPress-ohjelmiston voimalla